Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αιτήσεις συμμετοχής στην ενδοσχολική επιμόρφωση του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου για τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα


Ο Σχολικός Σύμβουλος Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων & Τοπογράφων Μηχανικών Περιφέρειας Κρήτης & Κυκλάδων κ. Γιάννης Τζωρτζάκης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, οργανώνουν ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου, σχετικά με τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στα εργαστήρια του σχολείου, την Τρίτη 2/10/2012 από 12.30 έως 16.00 και περιλαμβάνει μία σειρά επεξηγήσεων για την την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα της Β ΕπαΛ, και τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕπαΛ, που ακολουθούνται από βιωματικό εργαστήριο ερευνητικών εργασιών τεχνολογικού προσανατολισμού.
Η επιμόρφωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς του 1ου ΕπαΛ και σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, σε εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων.
 Αίτηση συμμετοχής βρίσκεται ΕΔΩ. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί μέχρι την Δευτέρα 1/10/2012, ώρα 17.00 και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά σε αυτό το χώρο.

Η επιμόρφωση περιλαμβάνει τα παρακάτω: 

1. Παρουσίαση της ΕΘΔ της Β ΕΠΑΛ και συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για επίλυση πιθανών αποριών - Κοινά σημεία ΕΘΔ και ΕΕ.
2. Ανασκόπηση και επίλυση αποριών για τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕΠΑΛ
3. Βιωματικό Εργαστήριο για τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕΠΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου