Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Αιτήσεις συμμετοχής στην ενδοσχολική επιμόρφωση του 3ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου για τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα


Ο Σχολικός Σύμβουλος Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων & Τοπογράφων Μηχανικών κ. Γιάννης Τζωρτζάκης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του 3ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, οργανώνουν ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου, σχετικά με τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στα εργαστήρια του σχολείου, την Πέμπτη 27/9/2012 από 13.00 έως 16.00 και περιλαμβάνει μία σειρά επεξηγήσεων για τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕπαΛ και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα της Β ΕπαΛ που ακολουθείται από βιωματικό εργαστήριο ερευνητικών εργασιών τεχνολογικού προσανατολισμού.
Η επιμόρφωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς του 3ου ΕπαΛ και σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, σε εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων.
 Αίτηση συμμετοχής βρίσκεται ΕΔΩ. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί μέχρι την Τετάρτη 26/9/2012, ώρα 17.00 και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά σε αυτό το χώρο.

Η επιμόρφωση περιλαμβάνει τα παρακάτω: 

1. Παρουσίαση της ΕΘΔ της Β ΕΠΑΛ και συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για επίλυση πιθανών αποριών - Κοινά σημεία ΕΘΔ και ΕΕ.
2. Ανασκόπηση και επίλυση αποριών για τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕΠΑΛ
3. Βιωματικό Εργαστήριο για τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕΠΑΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου