Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση στο 3ο Εργαστηριακό Σεμινάριο Ε.Ε.


Το τρίτο σεμινάριο Ερευνητικών Εργασιών θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στους χώρους του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου Κρήτης τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:00-21:00.
Λόγω της φύσης του εργαστηρίου, ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων καθορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) εκπαιδευτικούς. Λόγω της μεγάλης ανάγκης για επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που ήδη υλοποιούν  Ερευνητικές Εργασίες, σε περίπτωση περισσοτέρων αιτήσεων θα προηγηθούν:
1.    οι εκπαιδευτικοί  που έχουν αναλάβει αυτή τη στιγμή Ερευνητικές Εργασίες στο σχολείο τους και ΔΕΝ έχουν παρακολουθήσει άλλη σχετική επιμόρφωση
2.    οι εκπαιδευτικοί  που έχουν αναλάβει αυτή τη στιγμή Ερευνητικές Εργασίες στο σχολείο τους και έχουν επιμορφωθεί σε μη βιωματικές επιμορφώσεις
3.    οι εκπαιδευτικοί  που έχουν αναλάβει αυτή τη στιγμή Ερευνητικές Εργασίες στο σχολείο τους και έχουν ήδη επιμορφωθεί σε βιωματικά εργαστήρια και θα ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί που δεν συμμετέχουν σε Ερευνητικές Εργασίες.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις δύο ημέρες του σεμιναρίου, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα που βρίσκεται ΕΔΩ έως και την Πέμπτη 21/2/2013 και ώρα 17:00.
Όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και δεν έχουν επιλεγεί στα δύο πρώτα σεμινάρια, θεωρείται ότι συμμετέχουν στη διαδικασία και δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν την αίτηση 
Τα ονόματα των επιμορφούμενων θα ανακοινωθούν σε αυτόν το χώρο, καθώς και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Ν. Ηρακλείου (wwwdide.ira.sch.gr) .

Υποχρέωση όλων των αιτούντων και κριτήριο επιλογής σε μελλοντικά σεμινάρια αποτελεί η έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους.


Γιάννης Τζωρτζάκης
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ12.01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου